Κυκλάδες: χωρίς νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενόψει εκλογών;

neadimokr
neadimokr

Κυκλάδες: χωρίς νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενόψει εκλογών; Μπορεί οι εκλογές του 2019 να είναι μακριά σε θεωρητικό επίπεδο, όμως είναι πιο κοντά σε σχέση με ότι νομίζουμε και η Νέα Δημοκρατία (αλλά και τα άλλα κόμματα) είναι σε κατάσταση ετοιμότητας. Βέβαια η φημολογία καλά κρατεί και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για συμμετοχή αιρετών στα ψηφοδέλτια.

Είτε μιλάμε για τον Γιώργο Χατζημάρκο, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου που όμως τα έχει διαψεύσει, έως τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κο Μαργαρίτη (σ.σ. επίσης τα έχει διαψεύσει) ή άλλους αιρετούς από τις Κυκλάδες. Και βέβαια έχουμε δει και το όνομα του Φίλιππα Φόρτωμα, πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ να συμπεριλαμβάνεται στους υποψηφίους.

Το περασμένο Σάββατο πάντως, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» παρουσίασε 65 νέα ονόματα σε όλη την επικράτεια που έχουν προκριθεί ως υποψήφιοι για την επόµενη εκλογική αναμέτρηση. Και όπως σημειώνεται είναι πρόσωπα που διακρίθηκαν στο Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών της Ν.∆. και οδεύουν προς τα ψηφοδέλτια του κόµµατος στις επόµενες εκλογές, µε τη διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της Πειραιώς, Ρεβέκκα Πιτσίκα, να «τρέχει» το σχετικό πρόγραμμα αξιολόγησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξάλλου, έχει δηλώσει ότι «τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο» θα υπάρχει σε κάθε ψηφοδέλτιο.

Νέα πρόσωπα στα Δωδεκάνησα όχι όμως στις Κυκλάδες

Σε αντίθεση με τα Δωδεκάνησα, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τις Κυκλάδες. Με βάση τις προηγούμενες εκλογές, η Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιό της είχε έξι πρόσωπα, τον πρώην υπουργό Εργασίας Ναξιώτη Γιάννη Βρούτση, τον Συριανό Γιώργο Βακόνδιο, την Μυκονιάτισσα Κατερίνα Μονογυιού, τον Σαντορινιό Μπάμπη Δαρζέντα, τον Γιώργο Χριστόπουλο (με καταγωγή από τη Τήνο) και την Μαρία Μπουκουβάλα (από την Άνδρο). Και το ερώτημα που τίθεται είναι: θα δούμε έκπληξη εδώ ή θα πάμε με βάση την συγκεκριμένη εξάδα;

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.