Μια συναυλία του έρωτα και της αγάπης

Μια συναυλία του έρωτα και της αγάπης από αγαπημένα μας πρόσωπα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 5 Μαϊου 2007, στο ΓΡΥΠΑΡΕΙΟ πολιτιστικό κέντρο από την Μικτή Χορωδία της Μουσικής Σχολής Δημήτρη Φίννις.
"Η Χορωδία μας ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2000 και έκτοτε, μέσα σ' αυτά τα επτά χρόνια δημιουργίας, περιπλανήθηκε εντός και εκτός Μυκόνου σε διάφορα μουσικά μονοπάτια του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου. Μεταξύ αυτών πραγματοποιηθήκαν αφιερώματα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, Χατζηδάκη, Θοδωράκη, Λοϊζο, Ξαρχάκο, αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο τραγούδι, στα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφιέρωμα στο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο αλλά και απόδοση μελοποιημένης ποίησης σε συνεργασία με τη συνθέτη Αναστασία Guy, στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου.
Ακολουθώντας λοιπόν την εξελικτική ΅ας πορεία και ΅ε στόχο πάντα τη διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία σας παρουσιάζουμε απόψε μια συναυλία ΅ε τραγούδια οικεία, που αποδίδονται όμως χορωδιακά για πρώτη φορά. Θα ταξιδέψουμε ΅' αυτόν τον τρόπο μουσικά στις δεκαετία; από το 1930 μέχρι και σήμερα, αναγνωρίζοντας τόσο τις διαφορές όσο και τις ομοιότητες των ερωτικών τραγουδιών στο πέρασμα των χρόνων.
Θα ξυπνήσουμε γλυκές αναμνήσεις του παρελθόντος ΅μέσα από τραγούδια αγαπημένα και πολυτραγουδισ΅ένα, ανεξάρτητα από το είδος που ανήκει το καθένα. Και τέλος θα απολαύσουμε την ερμηνεία και το μεράκι των ΅ελών της Χορωδίας, που δεν είναι άλλοι από τους συμπολίτες ΅ας, οι οποίοι μοιράζονται την αγάπη τους για τη μουσική και το τραγούδι.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που βρεθήκατε απόψε κοντά ΅ας και σας ευχόμαστε καλή σας διασκέδαση."

ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ:
Ασημομύτης Γιάννης, Βερβέρογλου Λία, Δακτυλίδη Αλεξάνδρα, Δακτυλίδη Αντριάνα, Δακτυλίδης Γιάννης, Ζουγανέλη Πηνελόπη, Κατελάνη Δέσποινα, Καράμπεη Ειρήνη, Κοντιζά Τάνια, Κουμαριανού Γκρέτα, Κουσαθανά Δήμητρα, Κουσαθανά Σοφία, Μαγνήσαλλη Κέλλυ, Νίκου Μαριάννα, Ρουσουνέλος Αντώνης, Ρουσουνέλου Μαρία, Σαλάχα Ράνια, Φαμέλη Μανταλένα.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ:
Αγγελοπούλου Χρυσούλα, Βερβέρογλου Λία, Γαρυφάλλου Γαρύφαλλος, Γαρυφάλλου Ελένη, Δή΅ας Κώστας, Δρακοπούλου Βάνα, Ζουγανέλη Ειρήνη, Καγκαρά Χριστίνα, Κα΅΅ή ʼννα, Κελεσιάδη Φιλιώ, Κέλλερ Αντρέας, Κοντιζας Λποστόλης, Κοτρίδου Μαρία, Κουκά Μαρία, Κουσαθανά ʼννα, Κουσαθανάς Αντώνης, Κουσαθανάς Πέρρος, Λοϊζος Πέτρος, Μαργάρα Φρασκω, Μαρ΅αρά ʼννα, Μασάκη Γεωργία, Μπατή ʼννα, Νάζου Δή΅ητρα, Ξυδάκη Μαργαρίτα, Πισκοπάνη Ματούλα, Σιτζίλλο ʼννα-Μαρία, Συριανού Φρασκώ, Σταυρουλάκης Στέλιος, Fίrth Αναστασία, Χαρακόπουλος Θοδωρής, Χούλης Γιώργος, Χουρδάκη Ρίτα, Χρυσανθακοπούλου Ελένη.

ΣΟΛΟ:
Γαρυφάλλου Γαρύφαλλος, Γαρυφάλλου Ελένη, Κουκά Μαρία, Λοϊζος Πέτρος, Πισκοπάνη Ματούλα, Χούλης Γιώργος, Χρυσανθακοποϋλου Ελένη.
Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ:
ΠΙΑΝΟ: Γιώργος Γρηγορίου, Γιώργος Ξυδάκης, Αντώνης Ρουσουνέλος, Γεωργία Στα΅ατοπούλου, Δη΅ήτρης Φίννις.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ : Γιάννης Εκ΅ετζόγλου.
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΚΡΟΥΣΤΑ : Σταύρος Λοϊζος.
ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ : Γιώργος Γρηγορίου.

ΔΙΑΣΚΕΥΗ & ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: Δη΅ήτρης Φίννις.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ: Δη΅ήτρης Φίννις.

Εκ μέρους της Σχολής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΝΝΙΣ
"Ευχαριστούμε την Κατερίνα Δρακάκη για την επιμέλεια της αφίσας, του προγρά΅΅ατος και των προσκλήσεων, τον Πέρρο Κουσαθανά για την επιμέλεια του σκηνικού, το Γιάννη Κουσαθανά για τη βοήθειά του στο στήσιμο του σκηνικού, τον Αντώνη Σολω΅ό για την τεχνική κάλυψη και την ηχοληψία, τη Νατάσα Κα΅΅ή και Ελένη Γαρυφάλλου για την επιμέλεια του οπτικού υλικού, τη Φιλιώ Κελεσιάδη για την οργάνωση και όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης."
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ANIMASYROS 2024

Ένα ταξίδι στις Κυκλάδες για τον μαγικό κόσμο της τέχνης των κινουμένων σχεδίων. Μια πρωτοβουλία του ...

Comments are closed.